Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   După "Călătoria în jurul Irlandei…

După „Călătoria în jurul Irlandei cu frigiderul”, dă un concert de binefacere la Chişinău

Tony Hawks, faimosul actor, scriitor, muzicant şi filantrop britanic, îşi încheie turneul toamnă-iarnă 2011, „Random Fun Tour” cu un extraordinar concert de caritate organizat întru susţinerea copiilor cu dizabilităţi din Republica Moldova.

Comediantul şi scriitorul, Tony Hawks este autorul bestseller-ului “Round Ireland with a Fridge” şi a cărţii “Playing the Moldovans at Tennis”, dar şi producatorul versiunii filmate ale ambelor cărţi.

Mai mult decît atît, Tony Hawks este cel, cu ajutorul căruia a fost posibilă fondarea Centrului Hippocrates, donînd importante resurse financiare obţinute din vînzarea cărţilor. Datorită lui, mii de copii cronic bolnavi din familii vulnerabile material din Moldova, pe parcursul a zece ani, au avut acces la servicii de recuperare şi au fost ajutaţi să se integreze în societate.

În prezent, Centrul Hippocrates se află în plină desfăşurare a construcţiei unui nou sediu pentru a spori numărul beneficiarilor dar şi a diversifica gama de servicii prestate copiilor cu nevoi speciale.

Pentru susţinerea acestui nobil scop, Tony Hawks va susţine un extraordinar concert de caritate la Chişinău pentru vorbitorii de limbă engleză.

Concertul va avea loc la 10 decembrie 2011, ora 18:00, în incinta Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchevici”. BILETELE pot fi procurate la casa Filarmonicii Naţionale.

Organizarea evenimentului este susţinută de către Rotary Club Chişinău Cosmopolitan (în formare).

Toate sursele obţinute din vînzarea biletelor pentru concert vor fi folosite în exclusivitate pentru continuarea lucrărilor de construcţie al noului sediu al Centrului Hippocrates.

Sursa: www.civic.md